Werkwijze valet parkeren

1. Heenreis

Nadat u heeft gereserveerd ontvangt u een e-mail met daarin uw parkeerticket. Het is de bedoeling dat u deze parkeerticket uitprint en mee neemt naar Schiphol, 30 minuten voor u arriveert neemt u telefonisch contact op met Schiphol Parking, telefoonnummer: 020 369 7500, om uw aankomst aan te kondigen.

2. Op Schiphol

Bij aankomst op Schiphol rijdt u naar de vertrekhal en parkeert u uw auto in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. De chauffeur van Schiphol Parking helpt u met uw bagage en neemt vervolgens het contract met u door. Indien u nog niet online heeft betaald, vindt de betaling plaats op Schiphol bij onze chauffeur.

3. Beveiligde parkeergarage

Uw auto is bij Schiphol Parking 24 uur 7 dagen per week beveiligd. Daarnaast is het bij ons mogelijk om uw auto overdekt te parkeren. Wij bieden ook extra services zoals het wassen van uw auto.

4. Op Schiphol

Nadat u bij terugkomst geland bent dient u te bellen met 020 369 7500. Onze medewerker weet dan dat u bent gearriveerd. U wordt verwacht in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. Hier staat de chauffeur met uw auto voor u klaar.

Klantenservice

Wij zijn 24/7 bereikbaar. Je kunt ons mailen, bellen of direct chatten met een van onze medewerkers via de Live chat.