Valet Parking op Schiphol

Valet parkeren op Schiphol is de makkelijkste en snelste service om je auto te parkeren op Schiphol. Je rijdt direct tot aan de vertrekhal met je auto en geeft je sleutel af aan een van onze chauffeurs. Je kan direct de vertrekhallen in lopen om gerust jouw reis te beginnen. Wanneer u weer terug bent van uw reis bel je ons weer en dan staat je auto weer op dezelfde plek klaar namelijk in de bocht tussen vertrekhal twee en drie.

Wil je op de terugreis in een schone en frisse auto stappen. Kijk dan naar onze uitgebreide waspakketten. Deze kan je toevoegen tijdens het reserveren.

Wij bieden tevens ook het laden aan van je auto. Je kan dan aan een stuk door naar huis rijden na een lange reis.

Parkeren Schiphol valet

De voordelen van Valet Parkeren

Valet Parkeren

Met onze valet service nemen wij direct aan de vertrekhal uw auto aan. U hoeft niet te wachten en loopt zo rechtstreeks de luchthaven binnen.

Vakbekwame chauffeurs

Al onze chauffeurs zijn ervaren professionals en worden uitvoerig door ons opgeleid zodat wij u kunnen voorzien van de beste service.

Kilometergarantie

Met onze Valet service wordt er niet meer gereden met jouw auto dan nodig. De kilometerstand wordt altijd genoteerd.

Veilig en verzekerd

Je auto staat altijd veilig op een van onze beveiligde parkeerlocaties. Uiteraard zijn wij verzekerd voor schade.

Extra services

Wij bieden meer dan alleen parkeren. Je kunt je auto bij ons ook laten wassen terwijl je op reis bent. Bent je in het bezit van een elektrische auto, dan kunt u uw auto laten opladen.

24/7 bereikbaar

Alle informatie over ons vind je terug op onze website. Wilt je liever persoonlijk hulp. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Je kunt ons op mailen, bellen of direct chatten met een van onze medewerkers via de Live chat.

Klantenservice

Wij zijn 24/7 bereikbaar. Je kunt ons mailen, bellen of direct chatten met een van onze medewerkers via de Live chat.