Valet parkeren Schiphol (standaard)

Valet parkeren Schiphol is de makkelijkste en snelste service om je auto te parkeren op Schiphol. Je rijd direct tot aan de vertrekhal met je auto en geeft je sleutel af aan een van onze chauffeurs. Je kan direct de vertrekhallen in lopen om gerust jou reis te beginnen. Wanneer u weer terug bent van uw reis bel je ons weer en dan staat je auto weer op dezelfde plek klaar namelijk in de bocht tussen vertrekhal twee en drie. Je auto laten wassen van buiten en van binnen. Wij bieden verschillende pakketten aan op onze website. Ben je in het bezit van een elektrische auto dan laden wij je auto helemaal vol, zodat je direct naar huis kunt rijden zonder onderweg na een reis te hoeven stoppen.

Goedkoop parkeren.

De standaard valet parkeren keuze is de beste service voor de beste prijs. Je geniet van al het gemak alleen geef je ons op de terugreis iets meer tijd om je auto af te leveren. De tijd 0-30 minuten houdt in dat wij na het ontvangen van jou telefoontje dat je geland bent 30 minuten de tijd hebben om je auto voor je klaar te zetten op Schiphol. Dit betekend niet dat dit altijd 30 minuten duurt. Maar dit is voor ons wel de maximale tijd. Wij adviseren je om zo snel mogelijk te bellen wanneer je geland bent.

De voordelen van Schiphol Shuttle Parkeren

Valet Parkeren

Met onze valet service nemen wij direct aan de vertrekhal uw auto aan. U hoeft niet te wachten en loopt zo rechtstreeks de luchthaven binnen.

Vakbekwame chauffeurs

Al onze chauffeurs zijn ervaren professionals en worden uitvoerig door ons opgeleid zodat wij u kunnen voorzien van de beste service.

Kilometergarantie

Met onze Valet service wordt er niet meer gereden met jouw auto dan nodig. De kilometerstand wordt altijd genoteerd.

Veilig en verzekerd

Je auto staat altijd veilig op een van onze beveiligde parkeerlocaties. Uiteraard zijn wij verzekerd voor schade.

Extra services

Wij bieden meer dan alleen parkeren. Je kunt je auto bij ons ook laten wassen terwijl je op reis bent. Bent je in het bezit van een elektrische auto, dan kunt u uw auto laten opladen.

24/7 bereikbaar

Alle informatie over ons vind je terug op onze website. Wilt je liever persoonlijk hulp. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Je kunt ons op mailen, bellen of direct chatten met een van onze medewerkers via de Live chat.

Klantenservice

Wij zijn 24/7 bereikbaar. Je kunt ons mailen, bellen of direct chatten met een van onze medewerkers via de Live chat.