Lang parkeren Schiphol (Standaard)

Wanneer je op reis gaat is je grootste zorg naar het boeken van een vlucht, je auto parkeren op Schiphol. Bij Schiphol Parking parkeer je auto veilig in een van onze parkeergarages. De shuttlebus brengt je direct naar de vertrekhal en je reis kan beginnen. Wanneer je terug bent van je reis, bel je ons weer en dan wordt je op dezelfde plek weer opgehaald en naar je auto gebracht.

Goedkoop parkeren.

De standaard shuttle parkeren is na de basic shuttle parkeren de goedkoopste manier van parkeren op Schiphol. De tijd van 0-30 min geeft aan dat je binnen 30 minuten wordt opgehaald nadat je gebeld hebt met ons. Dit betekend niet dat dit altijd 30 minuten duurt. Maar dit is wel voor ons de maximale tijd. De ophaaltijd ligt aan de aantal bussen die wordt ingezet en de tijd dat je landt. Wij adviseren je om zo snel mogelijk te bellen wanneer je geland bent.

Verzekerd op reis.

Bij standaard shuttle parkeren ontvang je tot 24 uur voor je parkeertijd je geld terug wanneer je annuleert. Annuleer je in de 24 uur dan ontvang je geen geld terug. Je kunt deze kosten ook declareren bij je eigen reisverzekering. Indien je geen reisverzekering heeft adviseren wij je onze verzekering te nemen. Je bent tegen een zeer klein bedrag verzekerd van je geld. Je ontvangt tot aan de vertrektijd je geld 100% terug wanneer je niet meer komt parkeren. Vergeet je dit niet aan ons te melden via het contact formulier of per email.

De voordelen van Lang Parkeren

Valet Parkeren

Met onze valet service nemen wij direct aan de vertrekhal uw auto aan. U hoeft niet te wachten en loopt zo rechtstreeks de luchthaven binnen.

Vakbekwame chauffeurs

Al onze chauffeurs zijn ervaren professionals en worden uitvoerig door ons opgeleid zodat wij u kunnen voorzien van de beste service.

Kilometergarantie

Met onze Valet service wordt er niet meer gereden met jouw auto dan nodig. De kilometerstand wordt altijd genoteerd.

Veilig en verzekerd

Je auto staat altijd veilig op een van onze beveiligde parkeerlocaties. Uiteraard zijn wij verzekerd voor schade.

Extra services

Schiphol Parking biedt meer dan alleen parkeren. Je kunt je auto bij ons ook laten wassen terwijl je op reis bent. Bent je in het bezit van een elektrische auto, dan kunt u uw auto laten opladen.

24/7 bereikbaar

Alle informatie over Schiphol Parking vind je terug op onze website. Wilt je liever persoonlijk hulp. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Je kunt ons op mailen, bellen of direct chatten met een van onze medewerkers via de Live chat.

Klantenservice

Wij zijn 24/7 bereikbaar. Je kunt ons mailen, bellen of direct chatten met een van onze medewerkers via de Live chat.