Lang Parkeren op Schiphol

Lang parkeren op Schiphol is een ideale start wanneer je op reis gaat. Je parkeert je auto veilig in een van onze parkeergarages. De shuttlebus brengt je direct naar de vertrekhal en je reis kan beginnen. Wanneer je terug bent van je reis, bel je ons weer en dan wordt je op dezelfde plek weer opgehaald en naar je auto gebracht.

Met onze snelle shuttle service ben je snel op Schiphol. Je reis kan goed beginnen.

Wil je op de terugreis in een schone en frisse auto stappen. Kijk dan naar onze uitgebreide waspakketten. Deze kan je toevoegen tijdens het reserveren.

Wij bieden tevens ook het elektrisch laden aan van je auto. Je kan dan aan een stuk door naar huis rijden na een lange reis.

Lang parkeren op Schiphol (Basic)

Lang parkeren op Schiphol is een ideale start wanneer je op reis gaat. Je parkeert je auto veilig in een van onze parkeergarages. De shuttlebus brengt je direct naar de vertrekhal en je reis kan beginnen. Wanneer je terug bent van je reis, bel je ons weer en dan wordt je op dezelfde plek weer opgehaald en naar je auto gebracht.

Goedkoop parkeren.

De basic shuttle parkeren is de goedkoopste manier van parkeren op Schiphol. De tijd van 0-45 min geeft aan dat je binnen 45 minuten wordt opgehaald nadat je gebeld hebt met ons. Dit betekend niet dat dit altijd 45 minuten duurt. Maar dit is wel voor ons de maximale tijd. De ophaaltijd ligt aan de aantal bussen die wordt ingezet en de tijd dat je landt. Wij adviseren je om zo snel mogelijk te bellen wanneer je geland bent.

Verzekerd op reis.

Bij basic shuttle parkeren geven wij geen geld terug wanneer je toch niet komt parkeren. Je kunt deze kosten ook declareren bij je eigen reisverzekering. Indien je geen reisverzekering hebt adviseren wij jou onze verzekering te nemen. Je bent tegen een zeer klein bedrag verzekerd van je geld. Je ontvangt tot aan de vertrektijd jouw geld 100% terug wanneer je niet meer komt parkeren. Vergeet je dit niet aan ons te melden via het contact formulier of per email.

Lang parkeren op Schiphol (Standaard)

Wanneer je op reis gaat is je grootste zorg naar het boeken van een vlucht, je auto parkeren op Schiphol. Bij ons parkeer je auto veilig in een van onze parkeergarages. De shuttlebus brengt je direct naar de vertrekhal en je reis kan beginnen. Wanneer je terug bent van je reis, bel je ons weer en dan wordt je op dezelfde plek weer opgehaald en naar je auto gebracht.

Goedkoop parkeren.

De standaard shuttle parkeren is na de basic shuttle parkeren de goedkoopste manier van parkeren op Schiphol. De tijd van 0-30 min geeft aan dat je binnen 30 minuten wordt opgehaald nadat je gebeld hebt met ons. Dit betekend niet dat dit altijd 30 minuten duurt. Maar dit is wel voor ons de maximale tijd. De ophaaltijd ligt aan de aantal bussen die wordt ingezet en de tijd dat je landt. Wij adviseren je om zo snel mogelijk te bellen wanneer je geland bent.

Verzekerd op reis.

Bij standaard shuttle parkeren ontvang je tot 24 uur voor je parkeertijd je geld terug wanneer je annuleert. Annuleer je in de 24 uur dan ontvang je geen geld terug. Je kunt deze kosten ook declareren bij je eigen reisverzekering. Indien je geen reisverzekering heeft adviseren wij je onze verzekering te nemen. Je bent tegen een zeer klein bedrag verzekerd van je geld. Je ontvangt tot aan de vertrektijd je geld 100% terug wanneer je niet meer komt parkeren. Vergeet je dit niet aan ons te melden via het contact formulier of per email.

Lang parkeren op Schiphol (Premium)

Premium lang parkeren bij ons staat voor service en gemak. Bij ons parkeer je auto veilig in een van onze parkeergarages. De shuttlebus brengt je direct naar de vertrekhal en je reis kan beginnen. Wanneer je terug bent van je reis, bel je ons weer en dan wordt je op dezelfde plek weer opgehaald en naar je auto gebracht.

Goedkoop parkeren.

De premium shuttle parkeren is de snelste en makkelijkste manier van parkeren op Schiphol. De tijd van 0-20 min geeft aan dat je binnen 20 minuten wordt opgehaald nadat je gebeld hebt met ons. Dit betekend niet dat dit altijd 20 minuten duurt. Maar dit is wel voor ons de maximale tijd. De ophaaltijd ligt aan de aantal bussen die wordt ingezet en de tijd dat u landt. Wij adviseren je om zo snel mogelijk te bellen wanneer je geland bent.

Verzekerd op reis.

Bij de premium shuttle parkeren ben je altijd zeker van je geld. Wanneer je reist onverhoopt niet door gaat dan ontvang je altijd je geld terug. Vergeet je dit niet aan ons te melden via het contact formulier of per email.

De voordelen van Lang Parkeren

Valet Parkeren

Met onze valet service nemen wij direct aan de vertrekhal uw auto aan. U hoeft niet te wachten en loopt zo rechtstreeks de luchthaven binnen.

Vakbekwame chauffeurs

Al onze chauffeurs zijn ervaren professionals en worden uitvoerig door ons opgeleid zodat wij u kunnen voorzien van de beste service.

Kilometergarantie

Met onze Valet service wordt er niet meer gereden met jouw auto dan nodig. De kilometerstand wordt altijd genoteerd.

Veilig en verzekerd

Je auto staat altijd veilig op een van onze beveiligde parkeerlocaties. Uiteraard zijn wij verzekerd voor schade.

Extra services

Wij bieden meer dan alleen parkeren. Je kunt je auto bij ons ook laten wassen terwijl je op reis bent. Bent je in het bezit van een elektrische auto, dan kunt u uw auto laten opladen.

24/7 bereikbaar

Alle informatie over ons vind je terug op onze website. Wilt je liever persoonlijk hulp. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Je kunt ons op mailen, bellen of direct chatten met een van onze medewerkers via de Live chat.

Klantenservice

Wij zijn 24/7 bereikbaar. Je kunt ons mailen, bellen of direct chatten met een van onze medewerkers via de Live chat.